Зустріч Путіна і Трампа на G20: розкриті нові деталі таємної розмови
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Путіна і Трампа на G20: розкриті нові деталі таємної розмови

Зустріч Путіна і Трампа на G20: розкриті нові деталі таємної розмови
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп і російський глава Володимир Путін провели неофіційну зустріч на саміті G20 в Буенос-Айресі. Вони близько 15 хвилин розмовляли без перекладача з американської сторони, який міг би знати про зміст зустрічі.

Про таємну зустріч Путіна і Трампа повідомила газета The Financial Times з посиланням на джерела, що володіють безпосередньою інформацією про зустріч, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що Путін і Трамп обговорили важливі питання міжнародної політики на виході з театру Колон. Їх розмова відбулася в присутності Меланії Трамп і перекладача Путіна. Таким чином, з боку Трампа не було жодного представника, хто міг би документально підтвердити зміст розмови.

Помічники Трампа назвали цю його розмову з Путіним однією з декількох неформальних бесід, які були у американського глави в той вечір. Хоча в доповідях чиновників, які знали про цю зустріч, говорилося, що розмова Трампа і Путіна бувла довше і набагато змістовнішаі, ніж тоді повідомляв Білий дім.

За даними джерела, в ході бесіди без перекладача Трамп і Путін обговорили питання міжнародної політики, Українау, Сирію і напад Росії на українські кораблі в Керченській протоці.

Слід зазначити, що Трампа не в перший раз звинувачують в тому, що він приховує деталі своїх розмов з Путіним. Раніше повідомлялося, що за останні два роки Трамп зустрічався з Путіним як мінімум п'ять разів, але про ці зустрічі немає інформації навіть в секретних документах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Трамп виправдався за таємні зустрічі з Путіним, заявивши, що йому приховувати нічого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?