"Роки беруть своє": фанати жорстко розкритикували Памелу Андерсон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Роки беруть своє": фанати жорстко розкритикували Памелу Андерсон

"Роки беруть своє": фанати жорстко розкритикували Памелу Андерсон
Джерело:  online.ua

Відома 51-річна американська модель та голлівудська акторка Памела Андерсон відвідала урочистий вечір "Шоколад і мода", який відбувся в одному з ресторанів німецького міста Кельна. Однак цього разу фанати зірки прискіпливо поставилися до її образу та вигляду в цілому, передає ONLINE.UA.

Для виходу акторка одягнула звабливу сукню асиметричного крою блідо-рожевого кольору з відвертим декольте, яке зробило акцент на пишних грудях Памели. Що цікаво, Памела стала не лише гостею вечора, а й станцювала пристрасні танці зі своїм партнером по шоу "Танці з зірками" Максимом Дереймезом.

Більшість прихильників голлівудської діви почали критикувати її зовнішній вигляд, акцентуючи увагу на тому, що її краса в'яне, а пластичні операції, які акторка робила раніше, пришвидшують цей процес.

"Так, роки беруть своє - час нікого не жаліє; на жаль, природню красу ви зіпсували пластикою; вона - неймовірна жінка, а ви просто заздрите; чарівний образ, проте Памела уже не та; Андерсон - секс-символ цілої епохи! як ви можете її критикувати?; так, вона вже не молода, проте ще дуже і дуже приваблива", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.


Яе повідомляв ONLINE.UA, раніше Памела Андерсон виступила з несподіваною заявою — вона жорстко розкритикувала діяльність руху #MeToo.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?