У роботі Gmail стався глобальний збій - не пощастило й українцям
Категорія
Технології
Дата публікації

У роботі Gmail стався глобальний збій - не пощастило й українцям

У роботі Gmail стався глобальний збій - не пощастило й українцям
Джерело:  online.ua

В роботі сервісу Gmail стався масштабний збій. Найпоширеніша проблема – користувачі не можуть увійти у свій обліковий запис, передає ONLINE.UA з посиланням на дані порталу Downdetector.

Зазначається, що 43% користувачів скаржаться, що не можуть зайти у свій обліковий запит, при спробі залогінитись викидає помилку "404". Також проблеми виникли із одержанням повідомлень і з доступом до сайту сервісу.

"На даний момент найбільше скарг надходить від користувачів із Великобританії, Бельгії, Франції, Німеччини, Італії, Угорщини, Нідерландів, Іспанії, Данії, Польщі, Норвегії, а також Аргентини, Чилі та Індії", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що серйозні проблеми виникли і в українців – найбільше у нас постраждали користувачі із Києва.

Проблеми відбуваються і в інших сервісах Google: календар, Google Drive тощо. При цьому прес-служба Google поки не прокоментувала ситуацію, тож в чому причина збою – поки невідомо.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно по всьому світа відбулися масштабні збої в роботі сервісів Microsoft . Зокрема, проблеми відбуваються у роботі поштових сервісів Outlook і Exchange, а також у файловому хостингу Onedrive.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?