Анекдот року: одному з ватажків "ДНР" не дали паспорт фейкової "республіки"
Категорія
Події
Дата публікації

Анекдот року: одному з ватажків "ДНР" не дали паспорт фейкової "республіки"

Анекдот року: одному з ватажків "ДНР" не дали паспорт фейкової "республіки"
Джерело:  online.ua

Один з творців "ДНР" Андрій Пургін поскаржився, що йому відмовили у видачі паспорта фейкової "республіки". Він заявив, що його позбавили права на життя, так як з документів у нього залишився тільки український закордонний паспорт, термін дії якого скоро закінчується, передає ONLINE.UA.

"Дуже скоро я можу жити тільки в рамках свого будинку, так як вийти на вулицю не зможу. У нас воєнний стан і перевіряють документи на вулицях. На мене також поширюються персональні санкції половини світу (у 2014 році Пургін був включений до списку санкцій США - ред.) і я в розшуку на Україні", - написав Пургін в соцмережі.

Блогер Денис Казанський в соцмережі висміяв скарги терориста, назвавши їх анекдотом року. Він нагадав, що саме через Пургіна мільйони людей були позбавлені права на наромальне життя.

Українці не залишили без уваги скарги Пургіна.

"Це карма!", "Побував "ідеологом, політиком, дисидентом", тепер бомж в своєму вигаданому світі. Це ще й відмінно для нього, нехай тепер вихопить, на додаток, невирішені проблеми з відсутністю їх нарізаних картонок, і в ... ..ад","А я обожнюю такі розклади! І ще слізки кримчан в топі!", - пишуть користувачі в соцмережі.

Нагадаємо, в 2014 році Пургін був одним з лідерів так званої "русской весни" в Донецькій області і брав участь в створенні фейкової "ДНР". З травня по листопад 2014 року він був "першим заступником голови Ради міністрів ДНР", а з листопада 2014 по вересень 2015 року було "спікером парламенту ДНР". Після цього його було усунуто від "влади".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ЛНР" раптово зник ватажок Леонід Пасічник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?