Ідеї ​​подарунків на День Святого Валентина для чоловіків
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Ідеї ​​подарунків на День Святого Валентина для чоловіків

Ідеї ​​подарунків на День Святого Валентина для чоловіків
Джерело:  online.ua

Вибрати подарунок на День Святого Валентина для чоловіка справа непроста, адже тут складно обійтися валентинкою у вигляді сердечка. Що подарувати коханому хлопцеві на 14 лютого, щоб подарунок включав в себе і романтичність, і практичність, а також нагадував про вашу щиру любов і турботу? ONLINE.UA зробив добірку найкрутіших подарунків для чоловіків на День Святого Валентина, які гарантовано сподобаються вашим коханим половинкам.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: фітнес-трекер

Якщо ваш коханий чоловік захоплюється спортом, то відмінним подарунком на для нього на День Святого Валентина стане фітнес-трекер. Це досить практичний прилад, який дозволяє не тільки моніторити активність під час занять спорту, а ще й будильник, пульсомір, пристрій, що відстежує режим сну, ну і стильний аксесуар.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: роутер для мандрівника

Ваш чоловік часто їздить у відрядження або любить подорожувати? Тоді роутер для мандрівника стане незамінним подарунком для нього. Цей пристрій дозволяє підключитися до кабелю локальної мережі і перетворити її в Wi-Fi, а також може служити універсальним перехідником для розеток різного виду. Він стане в нагоді не тільки в далеких подорожах, а й просто під час поїздок на роботу для поліпшення якості прийому мережі.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: термокружка

Для чоловіків-автолюбителів на День Святого Валентина хорошим подарунком стане термокружка, яка дозволить вашій коханій людині насолоджуватися гарячим чаєм або кавою, не виходячи з машини. Особливо корисною вона стане під час подорожей або довгих поїздок.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: іменний гаманець

Гаманець з персональної гравіюванням гарантовано підкорить вашого чоловіка. Цей сучасний аксесуар безсумнівно стане незамінним для вашого обранця на довгий час.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: брелок

В якості подарунка на День Святого Валентина для чоловіка можна купити брелок з сюрпризом. Наприклад, брелок для ключів зі звуковим сигналом, який допомагає ці самі ключі швидко знайти, точно стане корисним для вашого коханого.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: їстівний букет

Останнім часом набирають популярність такі гастрокомпозіціі. У якості складових для цих букетів можуть бути різні інгредієнти - тут вже все залежить від вашої фантазії і переваг вашого чоловіка. Але такий подарунок на День Святого Валентина точно приємно здивує вашого коханого.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: теплий шарф

Свою любов чоловікові в День Святого Валентина можна виразити в романтичному аксесуарі. Подаруйте коханому теплий шарф. Такий подарунок, особливо в лютому, стане актуальним для вашої другої половинки, а різноманітний асортимент на ринку дозволить вибрати саме той варіант, який ідеально підійде вашому чоловікові та буде постійно нагадувати йому про вашу турботу і теплоту.

Раніше ONLINE.UA робив добірку найкращих подарунків на День Святого Валентина для дівчин та жінок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?