Дочекалися: Apple знизить ціни на iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Дочекалися: Apple знизить ціни на iPhone

Дочекалися: Apple знизить ціни на iPhone
Джерело:  online.ua

Після осіннього релізу смартфонів iPhone перший фінансовий звіт виявився доволі не втішним для Apple, саме тому голова корпорації Тім Кук заявив, що компанія переосмислить ціну iPhone, передає ONLINE.UA з посиланням на MacRumors.

Зазначається, що продаж iPhone впав аж на 15%.

Сам Кук переконаний, що причиною падіння продажів нових iPhone стала нестабільна економіка деяких регіонів. Через коливання курсів долара і євро флагманські апарати виявилися неконкурентоспроможними, і тепер вендор має намір змінити свій підхід до ціноутворення на закордонних ринках.

"У січні ми оцінили макроекономічні умови деяких з цих ринків, і вирішили повернутися до більш відповідних локальних цін в надії поліпшити продаж в цих регіонах", - додав підприємець.

Варто зазначити, що список країн, в яких буде проведено обіцяне цінове коректування, Кук не озвучив. Імовірно, мова в першу чергу йде про Індію та Бразилію. Раніше корпорація вже почала знижувати ціни для китайських рітейлерів. Не виключено, що одним з учасників «розпродажів» стане і Україна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що австралійський суд зобов’язав компанію Apple виплатити 9 млн доларів штрафу. Причиною прийняття такого рішення стала відмова компанії безкоштовно ремонтувати iPhone користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?