"Не вірю своїм очам": архівне фото Меган Маркл взірвало мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Не вірю своїм очам": архівне фото Меган Маркл взірвало мережу

"Не вірю своїм очам": архівне фото Меган Маркл взірвало мережу
Джерело:  online.ua

На жаль, після королівського весілля кохана принца Гаррі відвідує театри тільки для перегляду спектаклів або ж в якості патрона. Однак були часи, коли Меган Маркл залюбки виходила на сцену, демонструючи талановиту гру. Світлина з тих часів, яку опублікувала колишня колега герцогині, за лічені години стала популярною в мережі, передає ONLINE.UA.

В той період свого життя Меган не боялась порушити протокол та з легкістю робила яскравий макіяж.

Ці часи вагітній екс-акторці вирішила нагадати її колишня колега Кетрін МакФі. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала архівне фото, на якому позує поряд із Меган Маркл. Герцогиня при цьому вбрана у сукню з білим мереживом та позує перед камерою з вечірнім make-up.

"Обидві в юності грали в мюзиклах. Зараз одна – герцогиня, інша – виступає на Вест-Енді (театральний район Лондона, – ред.). Як на мене, звучить однаково", - підписала світлину Кетрін МакФі.

Фанати Меган зразу ж почали коментувати яскраву світлину та засипати красунь компліментами.

"Не вірю своїм очам: стільки років пройшло, а Меган виглядає бездоганно - навіть краще, ніж тоді; дівчата, ви неймовірні; як зіркам вдається все життя залишатися молодими?; яка ж вона шикарна; ця посмішка чарує; яскравий макіяж, але їй личить", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  принц Гаррі насмішив курйозною витівкою в перший день турне по країнах Співдружності націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?