Як стати щасливішим за декілька секунд - вчені назвали простий спосіб
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як стати щасливішим за декілька секунд - вчені назвали простий спосіб

Як стати щасливішим за декілька секунд - вчені назвали простий спосіб
Джерело:  online.ua

Користувачі Facebook, котрі видалили свої акаунти, виявилися щасливішими, більш задоволені життям і рідше схильні до почуттів занепокоєння, депресії або самотності. Це підтверджують результати дослідження, яке було проведене в Стенфордському університеті в Нью-Йорку, передає ONLINE.UA з посиланням на Engadget.

Що цікаво, після участі в експерименті вони також менше користувалися іншими соціальними мережами і рідше використовували Facebook.

"Ті, хто відмовився від Facebook, знайшли безліч речей, якими можна заповнити час, що раніше відводився соцмережі. Це включило зустрічі з друзями і сім'єю, перегляд телевізора. При цьому люди витрачали менше часу на новини, ніж до цього, що допомагало подолати поляризацію їхніх політичних настроїв", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що дослідження було проведене напередодні президентських виборів 2016 року в США, коли політична напруженість в суспільстві була на піку. Видалення облікового запису допомагало користувачам уникнути запеклих суперечок і риторики.

 Отже, вчені прийшли до висновку, що видалення своєї сторінки в соцмережі може виявитися дуже корисним для користувачів, а також за декілька секунд зробить їх щасливішими.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що люди,  які мають зайву вагу, є більш щасливими, ніж стрункі.  Про це за підсумками своїх досліджень розповіли вчені Брістольського університету у Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?