Епіфаній розповів, як зруйнувати останній форпост Путіна в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Епіфаній розповів, як зруйнувати останній форпост Путіна в Україні

Епіфаній розповів, як зруйнувати останній форпост Путіна в Україні

Останнім форпостом президента Росії Володимира Путіна в Україну є РПЦ, яка глибоко проникає в душу українців і зомбує їх. Після того, як всі приєднаються до ПЦУ, Путін втратить свій вплив на українців, завдяки чому війна на Донбасі закінчиться, а Крим буде повернутий Україні.

Про це заявив предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній напередодні своєї інтронізації, передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

"РПЦ в Україні є останнім форпостом Путіна. Тому що церква проникає глибоко в душу православних українців. І ми це реально бачимо, наскільки церква зомбує їх в цьому напрямку. Є багато тих, які зараз практично розуміють, а й до кінця не розуміють, що відбулося. Вони переконані, що те, що сталося, то це сталося неканонічним способом, Вселенський патріарх зробив це неправильно, він не мав права і так далі", - пояснив Епіфаній.

Але він переконаний, що як тільки всі православні українці об'єднаються, то Росія втратить свій вплив в Україні, хоч і буде продовжувати провокації. Епіфаній вважає, що Москва буде намагатися створити протистояння в Україні на релігійному грунті, але він впенений, що українці приймуть правильне рішення і не будуть брати участь в цих провокаціях.

Раніше Епіфаній підкреслював, що певна кількість парафій, підпорядкованих Російській православній церкви, на рівних правах будуть існувати в Україні і згодом українські та російські народи відновлять дружні стосунки.

Як повідомляв ONLINE.UA, 3 лютого 2019 року відбудеться інтронізація глави ПЦУ мітроопліта Епіфанія, після чого буде проведено перше засідання Синоду ПЦУ, де остаточно будуть узгоджені, затверджені та призначені відповідні посади, які будуть діяти в подальшому для розвитку єдиної помісної православної церкви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?