Річниця смерті Кузьми Скрябіна: українці зворушливо згадали артиста
Категорія
Україна
Дата публікації

Річниця смерті Кузьми Скрябіна: українці зворушливо згадали артиста

Річниця смерті Кузьми Скрябіна: українці зворушливо згадали артиста
Джерело:  online.ua

2 лютого 2019 року виповнилося чотири роки з дня смерті Кузьми Скрябіна, який загинув в автокатастрофі у Дніпропетровській області. Українці в цей день зворушливо згадали Кузьму Скрябіна - вони вийшли на майдани міст, щоб заспівати легендарні хіти Кузьми і вшанувати пам'ять артиста, передає ONLINE.UA.

Друзі та колеги Кузьми Скрябіна також присвятили йому пости в соцмережах, в яких написали, що сумують і пам'ятають Андрія Кузьменко.

Зокрема, в четверту річницю смерті артиста ведучий програми "Один за всіх", юрист Михайло Присяжнюк розмістив вірш, в якому згадав про важку політичну ситуацію в країні, про те, що Скрябін не встиг завершити справи, пішовши так рано. А українська співачка Ірина Білик написала: "Іноді снишся .. Іноді плачу .. З тобою в цьому світі було б точно інакше .... Пам'яті друга".

Андрій Кузьменко запам'ятався шанувальникам хорошим почуттям гумору і глибокими змістовними текстами, а також активною громадянською позицією. Тому навіть після трагічної смерті артиста українці співають його легендарні хіти.

У січні 2019 року група "Скрябін" випустила посмертну пісню Кузьми "Сонце замість шапки", записану голосом Андрія Кузьменко. Музиканти групи розповіли, що на комп'ютері Кузьми збереглося багато демо-версій майбутніх пісень, і одна з них виявилася хорошої якості.

Нагадаємо, Кузьма Скрябін загинув 2 лютого 2015 року у Дніпропетровській області. Автомобіль артиста зіткнувся з молоковозом. Від отриманих травм Кузьма помер на місці події.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Могилевська присвятила зворушливу пісню Кузьмі Скрябіну під назвою Personsl Jesus.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?