Бойовики поранили двох бійців ЗСУ на Донбасі: українські захисники жорстко відповіли ворогові
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики поранили двох бійців ЗСУ на Донбасі: українські захисники жорстко відповіли ворогові

Бойовики поранили двох бійців ЗСУ на Донбасі: українські захисники жорстко відповіли ворогові
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили обстріли на Донбасі, атакуючи українських захисників з 82-мм мінометів і БМП-1. В ході бойових дій двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 2 січня, противник десять разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ. Захисників Красногоровки, Широкино, Гнутового, хутора Вільний, Кримського та Травневого бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У районі Луганського ворог бив з заборонених мінометів 82 калібру та БМП-1.

Українські військові жорстко відповіли бойовикам, придушивши ворожий вогонь черговими вогневими засобами. За даними розвідки, ворог зазнав втрат - повідомляється про двох знищених і чотирьох поранених бойовиків.

Також штаб ООС повідомив, що українські військові 2 лютого затримали жителя Донеччини, який намагався вступити до складу російсько-окупаційних військ. На Світлодарському напрямку його помітили на одному з постів спостереження. Затриманим виявився громадянин України 1977 року народження, який раніше був двічі судимий з загальним терміном відбування покарання понад 15 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на відстані 250 км від кордону України Росія розмістила 12 ракетних комплексів "Іскандер-М", які можуть бути оснащені ядерними боєзарядами, дальність дії яких досягає 500 км.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?