У Росії помер репер Децл: з'явилися нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії помер репер Децл: з'явилися нові подробиці

У Росії помер репер Децл: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

В ніч з 2 на 3 лютого в Росії помер відомий виконавець Кирило Толмацький, відомий як репер Децл. Він помер після концерту в Іжевську. Децл помер через раптову зупинку серця в гримерці, де його близько півгодини намагалися врятувати, у віці 35 років.

Подробиці раптової смерті Децла повідомляють російські ЗМІ, передає ONLINE.UA.

"Перед смертю у Децла почали боліти кисті рук, потім почався припадок. Йому намагалися допомогти близько півгодини, біля гримерці юрбилася купа людей - персонал, гості", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу Mash.

Відзначається, що в Іжевську Децл виступав не на концерті, на корпоративі. Господар вечірки запевняє, що "ніяких наркотиків на святі не було, ніякої особливої їжі Толмацький не замовляв, дивно себе не вів".

Родичі Децла запевняють, що проблем з серцем у Кирила не було. Тому вони чекають експертизу, яка допоможе встановити точну причину раптової смерті репера.

Нагадаємо, Кирило Толмацький, репер Децл, народився в 1983 році в Москві. Він закінчив московську Британську міжнародну школу, навчався в Швейцарії. Величезна популярність до Кирила прийшла в 2000 році після виходу дебютного альбому "Хто? Ти". Продюсером Децла виступав батько - Олександр Толмацький.

Дискографія Децла налічує вісім студійних альбомів. Популярними у шанувальників є такі хіти, як "Вечірка", "Сльози" і "Лист".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що увечері 25 січня помер відомий український журналіст Микола Бабич. Заступник керівника відділу економічних новин УНІАН пішов з життя під час операції в одній з київських лікарень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?