"Я вступаю в боротьбу": у Трампа з'явилася нова конкурентка на пост президента США
Категорія
Політика
Дата публікації

"Я вступаю в боротьбу": у Трампа з'явилася нова конкурентка на пост президента США

"Я вступаю в боротьбу": у Трампа з'явилася нова конкурентка на пост президента США
Джерело:  online.ua

Представниця Демократичної партії США Тулсі Габбард заявила про початок своєї боротьби за пост президента США. Вона виступила з різкою критикою політики Дональда Трампа, який, на її думку, довів США до межі ядерної війни.

Про початок своєї боротьби за пост президента США конгресменка повідомила під час виступу в місті Гонолулу, розташованому в штаті Гаваї, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку демократки в соцмережі.

"Ми повинні дати відсіч діючій адміністрації, яка стверджує, що вірить в гасло "Америка перш за все", однак продає наших солдатів, нашу зброю і інтереси тій країні, яка більше заплатить. Я маю намір протидіяти "політикам від обох партій", які роздумують про те, які нові війни розв'язати і де повинні почати гинути люди", - заявила Габбард.

Конгресменка нагадала американцям про неправдиве сповіщення на початку 2018 року про ракету, яка летить до Гаваїв. Тоді воно викликало масову паніку серед місцевих жителів, в чому були винні, за словами Габбард, могутні політики.

"В той час, як могутні політики б'ють в барабани війни і нагнітають напруженість між США і ядерними державами, такими як Росія і Китай, передова лінія наблизилася до нашого порогу. Тому що ми знаходимося на межі ядерної війни", - констатувала вона.

Слід зазначити, що нова конкурентка Трампа на пост президента США Тулсі Габбард протягом двох років проходила військову службу в Іраку. В даний час вона входить до складу комітету із закордонних справ нижньої палати Конгресу і виступає проти військового втручання США в справи суверенних держав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній віце-президент США Джо Байден заявив, що вважає себе найкращим кандидатом на пост президента в країні, проте він поки не прийняв рішення про участь в кампанії 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?