Будете здивовані: чого насправді хочуть чоловіки, коли бачать сексуальну жінку
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Будете здивовані: чого насправді хочуть чоловіки, коли бачать сексуальну жінку

Будете здивовані: чого насправді хочуть чоловіки, коли бачать сексуальну жінку
Джерело:  online.ua

Вчені з Австралії після тривалих досліджень прийшли до доволі неочікуваного висновку. Вони переконані, що якщо чоловік подивиться на сексуальну жінку - йому буде дуже хотітися м'яса, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що в експерименті брали участь 1600 чоловіків і жінок. Щоб скоротити кількість змінних, дослідники запросили тільки гетеросексуалів і тих, хто точно їсть м'ясо.

"Спочатку чоловікам показували сексуальні образи – фотографії жінок, схожих на моделей Victoria's Secret. Потім учасникам пропонували вибрати між в'яленим м'ясом і овочами. Більшість чоловіків вибирали м'ясо. Коли сексуальні образи показували жінкам, кількість тих, хто їв м'ясо і овочі було однаковою.На другому і третьому етапі учасники не просто дивилися, а й уявляли собі "сексуальні сценарії". Результати були такі ж, як в першому експерименті", - сказано в повідомленні.

На думку науковців, що така тяга до м'яса пов'язана зі стародавніми процесами: чоловіки використовують маркери статусу, щоб здаватися привабливішими для потенційної партнерки. М'ясо є одним з таких маркерів.

"Печерні люди їли м'ясо, щоб бути сильними і здоровими і вижити в суворих умовах. Через багато років дворянство також їло м'ясо, тому що воно вказувало на багатство", – пояснили вчені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, яка дієта може врятувати сексуальне життя пари. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?