КМДА: скандальний вертолітний майданчик хочуть повернути Януковичу
Категорія
Україна
Дата публікації

КМДА: скандальний вертолітний майданчик хочуть повернути Януковичу

КМДА: скандальний вертолітний майданчик хочуть повернути Януковичу
Джерело:  online.ua

Перший заступник голови Київської адміністрації Микола Поворозник повідомив, що вертолітний майданчик, який належить ТОВ "Амадеус Ко" і розташований на Парковій дорозі, 16-А, намагаються повернути президенту-втікачу Віктору Януковичу, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт міської влади. 
В КМДА розповідають, що 24 січня Господарський суд Києва за позовом "Амадеус Ко" виніс рішення, яким заборонив Нацагентству з розшуку та менеджменту активів, одержаних від корупційних та інших злочинів та КП "Центр організації дорожнього руху" вчиняти будь-які дії щодо управління майном на Парковій дорозі, 16-А.

"Майно – це вертолітний майданчик, побудований оточенням Віктора Януковича через схему відмивання "брудних" коштів на Парковій дорозі. Саме там мав приземлятися президент-утікач, прилітаючи із резиденції "Межигір’я" до Адміністрації президента на вулиці Банковій", – пояснив Поворозник.

Він нагадав, що у 2010 році команда Леоніда Черновецького здала в оренду земельні ділянки загальною площею 2,2 га у рекреаційній зоні і всупереч Генплану Києва і ЮНЕСКО дозволила забудувати схил Дніпра.

В КМДА зазначають, що ухвала Господарського суду незаконна.

 "Ми очікуємо, що введений в оману суд, засідання якого відбудеться 4.02.2019 року о 15:00, виправить прикру помилку та поверне КВЦ "Парковий" в управління місту", - сказав Поворозник.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Порошенко назвали досить легким вирок Януковичу, якого заочно засудили до 13 років в’язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?