Просто інша людина: як Леді Гага виглядала до світової слави
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Просто інша людина: як Леді Гага виглядала до світової слави

Просто інша людина: як Леді Гага виглядала до світової слави
Джерело:  online.ua

Популярна співачка Леді Гага уже встигла завоювати серця мільйонів фанатів по всьому світу, її чуттєві пісні неможливо переплутати з іншими. Однак у підлітковому віці артистка була звичайним підлітком, яка не виділялась серед однолітків. Фото з тих часів оприлюднило видання The Daily Mail, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що майбутня зірка навчалась у католицькій школі для дівчат Convent of The Sacred Hear, де всі дотримувалися доволі суворих правил поведінки. Артистка раніше згадувала, що полюбляла перевтілюватись в різних персонажів театральних вистав, тому часто реалізувала свій творчий потенціал у спектаклях. За таку активність Леді Гага часто стикалась з непорозуміннями та насмішками однолітків.

"Деякі дівчатка були налаштовані вороже. Вони сміялися з мене, тому що я вдягалася не так, як всі, і вже співала в гуртах. Вони не могли зрозуміти, чому я цим так захоплена. Іноді мені приділяли всю увагу, тому що я була душею і серцем кожної вечірки", - зізналася зірка.

Також Леді Гага поділилася архівними знімками, на яких постає без косметики та в досить скромних вбраннях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на прем’єрі фільму "Зірка народилася", у якому популярна співачка Леді Гага дебютувала як акторка, красуня вперше розповіла про знущання, які переживала в дитинстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?