Відплатили з лишком: з'явилося відео потужного удару ЗСУ по позиції бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Відплатили з лишком: з'явилося відео потужного удару ЗСУ по позиції бойовиків на Донбасі

Відплатили з лишком: з'явилося відео потужного удару ЗСУ по позиції бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

ЗСУ успішно провели в Луганській області операцію "Відплата". Протягом 10-12 хвилин Українські захисники розгромили командний пункт бойовиків, а також "зенітку", КАМАЗ зі зброєю і автомобіль "МГБ".

Відео потужного удару ЗСУ по позиції бойовиків на Донбасі опублікував в мережі волонер Юрій Мисягін, передає ONLINE.UA.

"Луганська область. Операція "Відплата". Повна версія. Не ми ж починали. Бригада тільки-тільки недавно зайшла на ці позиції. Ще до кінця навіть не вивчила весь район. 25 січня 19-го року окупанти з ПТУР (протитанковий гранатомет) підірвали вантажівку УРАЛ, одного з батальйонів 54-ї бригади. Тоді загинув один з бійців і чотири людини були поранені", - написав Мисягін.

У коментарі до відео він вказав, що на момент проведення операції ЗСУ на командному пункті бойовиків знаходилося 12-14 чоловік, з яких тільки 8-9 встигли перебігти в укриття.

"Решта залишалися в середині. Воювати проти України вони вже не зможуть, так як від попадання двох українських "пташок" командний пункт прошитий повністю", - пише волонтер.

Мисягін звернув увагу на те, що бойовики не підозрювали про підготовку операції ЗСУ. За його словами, противник "відчував себе дуже спокійно і вільно, автомобілі до КП приїжджали і від'їжджали, стояли не маскуючись під відкритим небом".

"А сам командний пункт - це взагалі вагончики з профнастилу. Абсолютно ніяк додатково не укріплені. Таке собі, окупаційне-хазяйське надбання, усіх, хто був там. Командний пункт був вивчений як то кажуть: "вздовж і впоперек", - додав волонтер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі випробували потужні гармати, здатні вражати ворожу силу ядерним пострілом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?