Дональд та Меланія Трамп організували гучну вечірку - опубліковані яскраві фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональд та Меланія Трамп організували гучну вечірку - опубліковані яскраві фото

Дональд та Меланія Трамп організували гучну вечірку - опубліковані яскраві фото
Джерело:  online.ua

Президентське подружжя Дональд та Меланія Трамп влаштували гучну вечірку у власному гольф-клубі у Флориді, де спостерігали за Суперкубком-2019 Національної футбольної ліги – Super Bowl, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram першої леді США.

Як відомо, 3 лютого, шанувальники американського футболу стежили за одним із найбільших турнірів у році. Любителі цього виду спорту завмирали в очікуванні, коли слідкували за грою "Нью-Інгленд Петріотс" (The New England Patriots) і "Лос-Анджелес Реймс" (Los Angeles Rams) на стадіоні в Атланті. Однак голова держави Дональд Трамп разом з дружиною Меланією і сином Барроном вирішили слідкувати за традиційною грою з великого екрана.

Американський лідер із родиною влаштував вечірку у власному гольф-клубі, що розташований у Флориді, у Мар-а-Лаго. Для відчуття свята подружжя запросило на вечірку оркестр, який виступав перед ними до гри, і гурт чирлідерів з місцевого університету. Минулого року на турнір Super Bowl Меланія Трамп одягнулася в кольорах американського прапора. На ній був синій бомбер з червоними манжетами і білі штани.  Цього разу перша леді США обрала більш ділове вбрання на святкування спортивного кубка, але традиційним кольорам все таки не зрадила.

Раніше ONLINE.UA публікував курйозне відео з Трампом, який не поділився парасолькою з дружиною, залишивши Меланію мокнути під дощем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?