Реєстрація на ЗНО-2019 розпочнеться 5 лютого
Категорія
Україна
Дата публікації

Реєстрація на ЗНО-2019 розпочнеться 5 лютого

Реєстрація на ЗНО-2019 розпочнеться 5 лютого
Джерело:  online.ua

Реєстрація на ЗНО-2019 стартує завтра, 5 лютого. Подати заявку на участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання можна буде до 25 березня.

З вівторка, 5 лютого, розпочнеться реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 25 березня, повідомляє ONLINE.UA.

"5 лютого розпочнеться реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання і триватиме до 25 березня", – йдеться у повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти

У центрі додали, що в 2019 році на ЗНО очікують 332 тис юнаків та дівчат, які у 2019 році завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти. Серед них будуть випускники шкіл, учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти.

ЗНО можуть складати і випускники закладів загальної та вищої освіти минулих років.

Абітурієнти цього року зможуть отримати тести із чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів.

Зазначимо, що реєстрацію на пробне ЗНО вже завершено, всього в пробному незалежному тестуванні візьме участь 167 803 людини.

Нагадаємо, що відтепер, усі охочі стати громадянами України будуть зобов’язані пройти сертифікаційний іспит з української мови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?