"Такого не може бути": Сальма Хайєк шокувала фанатів новим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Такого не може бути": Сальма Хайєк шокувала фанатів новим фото

"Такого не може бути": Сальма Хайєк шокувала фанатів новим фото
Джерело:  online.ua

52-річна американська та мексиканська акторка Сальма Хайєк не звикла обманювати своїх шанувальників. Так, нещодавно голлівудська красуня опублікувала відверте фото на своїй сторінці в Instagram, на якому показала підписникам у мережі своє сиве волосся, передає ONLINE.UA.

Сальма продемонструвала "чесне" фото, на якому не приховала свою справжню красу за косметикою та фільтрами.

"Пишаюся своєю сивиною", – прокоментувала фото зірка.

Фанати акторки заявили, що вона виглядає завжди красивою, і це не залежить від віку. Проте знайшлися й ті, кому ця світлина не дуже сподобалася.

"Такого просто не може бути! Ти ще така молода; а чим тут пишатися? не можу зрозуміти; шикарна жінка - навіть без косметики: не потрібно соромитися, оскільки це все природньо; а я вас пам'ятаю ще такою юною; чарівне фото; краса без фільтрів - що може бути краще", - пишуть фанати в коментарях до світлини.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярна українська співачка Оля Полякова відправилася на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією. 35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?