Ексклюзивна інформація: як насправді проходить робочий день Дональда Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Ексклюзивна інформація: як насправді проходить робочий день Дональда Трампа

Ексклюзивна інформація: як насправді проходить робочий день Дональда Трампа
Джерело:  online.ua

У розпорядженні відомого видання Axios нещодавно опинилася ексклюзивна інформація - звіти Білого дому, що розкривають щоденний розклад Дональда Трампа. Документи, опубліковані ЗМІ, охоплюють період з 7 листопада 2018 року по 1 лютого 2019 року, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що ранок президент США проводить у своїй резиденції біля телевізора.

"Згідно з розкладом, Трамп починає роботу о 8 ранку і закінчує близько 5 вечора. На початку дня в розкладі президента виділені 2-3 години виконавчого часу. Відомо, що Трамп часто прокидається раніше шостої ранку і уже до восьмої повинен бути в Овальному кабінеті. Однак, згідно з даними шести джерел, замість цього американський президент проводить ранок у своїй резиденції - дивиться телевізор, читає газети і обговорює новини зі своїми радниками. Робочий день Дональда Трампа починається близько 11 ранку із зустрічі з главою апарату Білого дому або брифінгу розвідки", - сказано в повідомленні.

 Вказано, що "виконавчий час" у деякі дні переважає в розкладі. Наприклад, 18 січня у Трампа був виділений час на заплановані зустрічі (з в.о. глави апарату Білого дому Міком Малвані і міністром фінансів Стівеном Мнучіном) і сім годин на "виконавчий час". Концепцію виконавчого часу винайшов колишній глава апарату Білого дому Джон Келлі, оскільки Трампу не подобалося відчувати себе під замком стандартного графіка.

"Він постійно дзвонить комусь. Він завжди щось замишляє. Це не типова структура роботи", - сказав високопоставлений чиновник Білого дому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп випадково розсекретив "морських котиків". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?