На День святого Валентина закоханих будуть одружувати до пізньої ночі
Категорія
Культура
Дата публікації

На День святого Валентина закоханих будуть одружувати до пізньої ночі

На День святого Валентина закоханих будуть одружувати до пізньої ночі
Джерело:  online.ua

На День святого Валентина закохані зможуть зареєструвати шлюб в будь-який час до 24:00, повідомляє ONLINE.UA із посиланням на прес-службу Головного територіального управління юстиції в Києві.

Відзначається, що Центральний відділ державної реєстрації шлюбів, що на бул. Вацлава Гавела, 1/28, а також Солом'янський відділ РАЦС на проспекті Перемоги, 11, реєструватимуть шлюби до пізньої ночі.

За правилами, всі закохані, які подали заяви до РАЦСу не пізніше, ніж за місяць, зможуть одружитися 14 лютого. А ті сімейні пари, які вирішили повторити церемонію, матимуть можливість відновити обітниці любові.

Про це розповіла начальниця Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська.

"Проживши у мирі і злагоді зі своїм обранцем 25, а може і 50 років, ви отримаєте можливість повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день вашого життя. Ви знову зможете сказати "Так" своїй другій половинці і відчути ті незабутні емоції. Відсвяткувати ювілей шлюбу можна, замовивши в будь-якому ДРАЦСі країни повторну церемонію одруження ", – повідомила Дубиківська.

Ті ж, хто чекає на дитину, зможуть одружитися в цей день, навіть не чекаючи цілий місяць.

Зазначимо, що 14 лютого 2018 року було зафіксовано найдовший робочий день у РАЦСах за 100 років існування юстиції. Фінальна церемонія того дня відбулася о 23.22.

ONLINE.UA зробив добірку найбільш незвичайних подарунків на 14 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?