НАЗК має вивчити декларацію Порошенко - Тимошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

НАЗК має вивчити декларацію Порошенко - Тимошенко

НАЗК має вивчити декларацію Порошенко - Тимошенко

Про те, що кандидат у президенти України Юлія Тимошенко звернулася до Національного агентства з запобігання корупції щодо збагачення чинного президента Петра Порошенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".
Відповідне звернення лідер фракції "Батьківщина" оприлюднила на погоджувальній раді парламенту. Тимошенко заявила, що з декларацій Порошенко випливає, що за 2018 рік президент "у 82 рази збільшив свої доходи".

"Я тримаю в руках декларацію Порошенко за минулий 2018 рік, а також документи, якими він додекларував у 2018 році свої статки. Президент України за рік у 82 рази збільшив свої доходи. На тлі крайньої бідності людей. А що найцікавіше, що частину своїх доходів він збільшив на тому, що дає свої особисті гроші своїй країні під час війни під відсотки. Лихварство президента під час війни, розрухи і практично майже голоду — це злочин. Є абсолютний конфлікт інтересів між президентом, який має всі повноваження і призначає керівника Національного банку, а також тим, що він своїй державі віддає гроші під відсотки. Я звернулася до Національного агентства з питань запобігання корупції з офіційною заявою про конфлікт інтересів", — заявила Тимошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?