Поліція знайшла мертвою відому модель
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція знайшла мертвою відому модель

Поліція знайшла мертвою відому модель
Джерело:  online.ua

Поліція знайшла відому ірландську модель та телезірку Еллі МакДоннелл мертвою в своєму будинку, передає ONLINE.UA з посиланням на Irish Mirror.

Зірка пішла з життя в 37 річному віці власному будинку в передмісті Дубліна. Поліція не виявила підозрілих чинників, вважається, що вона померла з природних причин. У МакДоннелл залишилося четверо дітей від двох до 15 років, двоє з яких страждають на аутизм. Вона була матір'ю-одиначкою.

"У Мережі підозрюють, що модель могла накласти на себе руки. Напередодні на її сторінці з'явився пост зі словами "Чому чоловікові можна називати дівчину товстою, потворною? Серйозно, новий рівень підштовхування до краю", - пише видання.

Варто зазначити, що близькі та колеги стверджують, що МакДоннелл була життєрадісною і душею компанії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у  ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова.  30-річна жінка, яка перемогла на конкурсі Miss Universe Beauty — 2018 у номінації "Missis World", загинула на місці події в момент зіткнення авто зі стіною, що огороджує кладовище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?