ЗСУ розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав великих втрат
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав великих втрат

ЗСУ розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав великих втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна - ворог посилив обстріли, але ЗСУ розгромили бойовиків. В ході боїв противник зазнав великих втрат - знищено чотирьох бойовиків, ще 11 поранено. Також знищена броньована бойова машина ворога та позашляховик.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 5 лютого, ворог 12 разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ. Під мінометний обстріл калібру 82 мм потрапили захисники Опитного, хутора Вільний, Троїцького, Катеринівки і Кримського. Також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь в районі пунктів Піски та Новомихайлівка. В результаті злочинних обстрілів ворога один український військовий отримав поранення.

Також напередодні російські найманці під прикриттям мінометного вогню, застосовуючи броньовану бойову машину, спробували наблизитися до передових позицій ЗСУ і захопити спостережний пункт на напрямку Сокольники-Кримське, який знаходиться на Луганщині.

Для відсічі ворогу українські військові здійснили пуск керованої ракети ПТРК "Стугна-П", яка знищила броньований об'єкт ворога разом з екіпажем. Втрати противника склали - броньована бойова машина, 2 убитих та 8 поранених.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ повідомили тривожні новини з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?