"Розгорнуто справжню війну": в Кабміні відреагували на відсторонення Уляни Супрун
Категорія
Україна
Дата публікації

"Розгорнуто справжню війну": в Кабміні відреагували на відсторонення Уляни Супрун

"Розгорнуто справжню війну": в Кабміні відреагували на відсторонення Уляни Супрун
Джерело:  online.ua

Члени українського уряду на чолі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом висловили підтримку відстороненій від посади виконувачці обов'язків міністерки охорони здоров'я Уляні Супрун, передає ONLINE.UA з посиланням на урядовий портал.

В Кабміні переконані, що проти неї війну ведуть вже давно, а робиться все це для того, щоб повернути у галузь охорони здоров'я ті підходи, які і стали причинами сьогоднішніх проблем.

"Щодо ситуації з Уляною Супрун. Не можна допустити зупинки реформи медичної галузі та повернення до неї корупції. Ми розпочали зміни. Настав час їх захистити, щоб українці отримували якісні медичні послуги", – заявив Гройсман.

Також на сайті на Кабміну з’явилася офіційна заява уряду щодо відсторонення Супрун від обов’язків.

"Уряд України є занепокоєним тим безпрецедентним тиском, який здійснюється останнім часом різними способами з метою зупинки тих зусиль реформуванню галузі охорони здоров'я, які здійснює команда Міністерства охорони здоров'я на чолі з виконувачем обов’язків міністерки Уляною Супрун. Ця команда, з моменту приходу в Міністерство, оголосила війну тим корумпованим схемам, які процвітали в галузі роками, і це, на наш погляд, чи не головна причина того, чому проти Уляни Супрун та її команди було розгорнуто справжню війну", - вважають члени уряду.

Також тут зазначили, що після приходу Уляни Супрун на посаду виконувачки обов’язків міністерки у галузі охорони здоров’я розпочалися зміни, які слід було впроваджувати давно. В уряді повідомили, що рішення про відсторонення Супрун буде оскаржено та вони будуть домагатися, аби його скасували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?