Прес-конференція Януковича в Москві: онлайн-трансляція
Категорія
Політика
Дата публікації

Прес-конференція Януковича в Москві: онлайн-трансляція

Прес-конференція Януковича в Москві: онлайн-трансляція
Джерело:  online.ua

6 лютого екс-президент України Віктор Янукович дасть прес-конференцію в Москві. Онлайн-трансляція почнеться о 13.00 за київським часом, повідомляє ONLINE.UA.

Адвокат Януковича, Олександр Горошинський, повідомляв, що однією з головних тем, про які Янукович говоритиме на прес-конференції, стане його вирок про держзраду, який був винесений Оболонським судом.

"Потрібно дати оцінку цьому "бєспрєдєлу". Можливо, будуть сюрпризи", - анонсував адвокат Януковича прес-конференцію колишнього президента України.

Прес-конференція Януковича відбудеться в міжнародному мультимедійному прес-центрі МІА "Росія сьогодні" в Москві. Крім вироку, засуджений за держзраду Янукович планує висвітлити "актуальні питання української політики".

Нагадаємо, 24 січня Оболонський суд Києва заочно засудив Януковича до 13 років в'язниці.

Прес-конференція Віктора Януковича - онлайн-трансляція (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ГПУ назвали історичним вирок Януковичу. Гепрокурор України Юрій Луценко вважає, що цей вирок стане кроком до майбутніх міжнародних судів за військові злочини з боку Росії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?