Всі давно цього чекали: у Facebook з'явилася дуже корисна опція
Категорія
Технології
Дата публікації

Всі давно цього чекали: у Facebook з'явилася дуже корисна опція

Всі давно цього чекали: у Facebook з'явилася дуже корисна опція
Джерело:  online.ua

Адміністрація соціальної мережі Facebook нарешті зробила доступною для всіх користувачів Messanger можливість видаляти надіслані повідомлення, однак з певними обмеженнями, передає ONLINE.UA з посиланням на Mashable.

"Щоб видалити повідомлення, необхідно двічі натиснути його на екрані й у меню, що спливає та вибрати один з варіантів", - сказано в повідомленні.

Окрім того, є й можливість видалити повідомлення всіх учасників листування або приховати його тільки від себе самого. Не минулося і без обмежень. Так, видалити повідомлення можна тільки протягом 10 хвилин.

Зазначимо, нещодавно вчені прийшли до висновку, що видалення з Facebook робить людей щасливішими. Видалення облікового запису допомагало виділити час для занять іншими речами і зменшити кількість палких суперечок про політику.

"Ті, хто відмовився від Facebook, знайшли безліч речей, якими можна заповнити час, що раніше відводився соцмережі. Це включило зустрічі з друзями і сім’єю, перегляд телевізора. При цьому люди витрачали менше часу на новини", - пояснили науковці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська компанія Facebook почне перевіряти достовірність інформації на фотографіях і відеороликах. Таким чином  адміністрація соцмережі буде боротися з "російськими пропагандистами", які поширюють фейкові новини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?