Сенсація: Україна вперше в історії завоювала медаль на чемпіонаті світу зі сноубордингу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Сенсація: Україна вперше в історії завоювала медаль на чемпіонаті світу зі сноубордингу

Сенсація: Україна вперше в історії завоювала медаль на чемпіонаті світу зі сноубордингу
Джерело:  online.ua

У американській Юті проходить чемпіонат світу з фрістайлу та сноубордингу, на якому сталася справжня сенсація. Українка Аннамарі Данча завоювала срібну медаль для України на світових першостях, яка стала першою в історії країни, повідомляє ONLINE.UA.

Українка фінішувала шостою в паралельному гігантському слаломі, в якому встановила кращий результат України за всю історію. У вирішальному заїзді Данча майже однаково йшла зі швейцаркою Юлією Цогг, але поступилася їй на останніх метрах дистанції, посівши друге місце у фіналі.

Слід зазначити, що 28-річна Аннамарі Данча ніколи раніше не піднімалася вище 15 місця в світових першостях зі сноубордингу. Завдяки срібної медалі, яку українка завоювала на чемпіонаті світу, Україна стала 24 країною, яка вигравала медаль на чемпіонатах світу зі сноубордингу, і зайняла 21 місце в загальному медальному заліку світової першості.

У чемпіонаті світу зі сноубордингу брала участь ще одна українка - Олександра Мальована. Вона зайняла 34 позицію на світовій першості.

Заїзд українки в фіналі чемпіонату світу зі сноубордингу (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Даяна Ястремська стала переможницею престижного турніру WTA в Таїланді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?