"Нічого собі!": брутальний образ королеви Йорданії здивував громадськість
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Нічого собі!": брутальний образ королеви Йорданії здивував громадськість

"Нічого собі!": брутальний образ королеви Йорданії здивував громадськість
Джерело:  online.ua

Королева Йорданії Ранія аль-Абдалла знову здивувала шанувальників вибором образу для світського заходу. Її Величність прибула на виставку картин у шкіряній куртці. Таке стильне рішення шокувало багатьох присутніх, передає ONLINE.UA.

Як зазначається, крауня стала однією із запрошених гостей на відкритті нової виставки. Для такого світського виходу королева Ранія обрала приталені чорні штани та білу блузку з червоними смужками. Такий милий образ вона вирішила доповнити взуттям на підборах і чорною шкіряною курткою, що додала їй трішки брутальності.

"Талановита і усміхнена принцеса Війден завжди відіграє важливу роль у покровительстві мистецтва Йорданії. Вражена від її компанії на виставці художника Моханна Дурра, чиї роботи були виставлені в Національній галереї мистецтв", - написала королева Ранія, додавши кілька фото зі свого виходу.

"Нічого собі! Виглядає неймовірно; ця красуня знає, як здивувати народ; стильно і вишукано; на виставку я б у такому не приходила; вона завжди бездоганно одягається", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?