Готуйтеся: чим Ілон Маск планує здивувати людство
Категорія
Технології
Дата публікації

Готуйтеся: чим Ілон Маск планує здивувати людство

Готуйтеся: чим Ілон Маск планує здивувати людство
Джерело:  online.ua

Рівно рік тому геніальний винахідник та інженер Ілон Маск запустив у космос ракету надважкого класу Falcon Heavy. Варто зазначити, що це був спражній прорив у космічній галузі. Проте Маск на досягнутому зупинятися не планує - у нього в запасі ще чимало нових вражаючих ідей, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, у SpaceX вже придумали, як знизити вартість запусків багаторазових ракет-носіїв великої вантажності. А це збільшує шанси людства до освоєння космосу та вивчення його не у статусі тимчасового гостя на орбіті.

"У людства сьогодні є 2 основні шляхи. Перший – ми лишаємося на Землі назавжди і тоді неминуче вимремо. Другий – освоюємо космічний простір і стаємо мультипланетною цивілізацією",– сказав винахідник, засновник компанії SpaceX Ілон Маск.

Вдалий запуск Falcon Heavy – перший крок до цього. За словами Маска, щоб відправити людей на Марс, потрібен надпотужний зоряний корабель. Щось на кшталт модернізованої версії ракети Falcon та капсули Dragon.

Ілон Маск — відомий винахідник, засновник компаній SpaceX, PayPal, Neuralink і The Boring Company (PayPal продали 2002 року за 1,5 млрд доларів; позаяк Маск був співвласником компанії, після оплати всіх податків він отримав близько 180 млн доларів). Домігся значних успіхів у сфері інформаційних технологій, ракетобудування та автомобілебудування. Засновник, власник, генеральний директор і головний інженер SpaceX; головний дизайнер (Chief Product Architect), генеральний директор і голова ради директорів Tesla Inc., що керує заводом Tesla.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українське видання "Українська правда" провело доволі цікаву акцію із електрокаром Tesla,  на яку відреагував сам CEO Tesla та відомий винахідник Ілон Маск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?