Опубліковано перше фото новонародженого сина Регіни Тодоренко
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Опубліковано перше фото новонародженого сина Регіни Тодоренко

Опубліковано перше фото новонародженого сина Регіни Тодоренко
Джерело:  online.ua

Українська телеведуча Регіна Тодоренко поки не квапилася показувати свого новонародженого сина. А от її чоловік, співак Влад Топалов, залюбки поділився першим знімком малюка, передає ONLINE.UA.

Досі у мережі зірка не публікувала фото із сином, а тільки показувала чорну коляску, в якій возить немовля.А от її чоловік вирішив порушити цю таємничість, опублікувавши чарівний кадр із малюком. На фото напівоголений співак тримає на плечі дитину та кумедно кривляється. При цьому артист не показав обличчя сина.

"Ось так ми виглядаємо о 4 ранку... Також о 5 і 6. А якщо серйозно, то це – кайф. Ніколи не думав, що буду з такою радістю вставати", – написав Влад Топалов.

Варто зазначити, що вагітність Регіни Тодоренко була прихована від громадськості. Зірка, яка виставляє своє особисте життя на показ у мережі, цього разу була стриманою та тільки незадовго до пологів зізналась, що очікує на появу первістка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська телеведуча Регіна Тодоренко стала мамою в перший раз.  Зірка народила сина 5 грудня, а 7 числа щасливий батько Влад Топалов забрав дружину і малюка з пологового будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?