В УГКЦ розповіли, як Путін буде намагатися повернути Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

В УГКЦ розповіли, як Путін буде намагатися повернути Україну

В УГКЦ розповіли, як Путін буде намагатися повернути Україну
Джерело:  online.ua

Глава Української греко-католицької церкви блаженніший Святослав вважає, що очільник Кремля може вкласти великі гроші в українські вибори, щоб повернути собі вплив на Київ. Про це він сказав в інтерв’ю польській Католицькій інформаційній агенції, передає ONLINE.UA.

"Очевидно є держава, яка готова вкласти великі гроші в майбутню виборчу кампанію. І ця країна не Польща, ні Сполучені Штати, ні навіть Ватикан – це Росія... Це країна, яка досі шукає спосіб завоювати Україну, використовуючи сьогодні механізми демократичної держави. Це дуже небезпечна реальність", – вважає духовний лідер греко-католиків України.

Він наголосив, що головна мета церков та громадянського суспільства у тому, щоб до влади в Україні не прийшли ті, хто не братиме відповідальності за впровадження європейської моделі демократії.

"Переконаний, що більшість політиків мають шанси реалізувати цей проект. Інші не мають жодних шансів, якщо не буде великої політичної корупції з боку Москви", – сказав блаженніший Святослав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що Захід може грати з Кремлем у довгу гру. У нього є достатньо чинних механізмів, аби втихомирити агресію Росії та змусити Путіна залишити Україну, Сирію та інші країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?