Як Трамп підставив Трампа - курйозне фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Як Трамп підставив Трампа - курйозне фото

Як Трамп підставив Трампа - курйозне фото
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп запросив школяра-тезку на свій виступ у Конгресі, проте той підвів президента країни і в найвідповідальніший момент просто заснув, передає ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

В Білому домі пояснюють, що одинадцятирічний школяр з міста Вілмінгтон (штат Делавер) був спеціально запрошений головою адміністрації на цей щорічний захід, оскільки над ним насміхаються однокласники через його прізвище. У залі Палати представників, де виголошував свою промову президент, школяр сидів поруч із першою леді США Меланією Трамп і дев'ятирічною Грейс Елін, у якої була діагностована пухлина мозку.

Коли виступ президента досягнув кульмінаційної точки - Джошуа заснув. Це одразу ж помітили фотожурналісти. Знімки з гостем президента, який задрімав, викликали велику кількість коментарів в інтернеті: прихильники Трампа знайшли цей випадок "кумедним", у той час, як його політичні опоненти назвали це "актом протесту".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?