Вперше за 30 років: організатори прийняли несподіване рішення по "Оскару-2019"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вперше за 30 років: організатори прийняли несподіване рішення по "Оскару-2019"

Вперше за 30 років: організатори прийняли несподіване рішення по "Оскару-2019"
Джерело:  online.ua

Церемонія вручення "Оскара" в 2019 році пройде без ведучого. Це рішення організатори ухвалили після того, як комік Кевін Харт, який повинен був вести "Оскар" в 2019 році, відмовився від цієї ролі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Слід зазначити, що церемонія вручення премії "Оскар" буде проходити без ведучого вперше за останні 30 років. До цього такий експеримент проводили лише один раз, в 1989 році.

При цьому організатори запевняють, що церемонія "Оскара-2019" буде дуже захоплюючою, а акцент буде зроблений на знаменитостях, які будуть вручати нагороди переможцям премії. Лауреати "Оскара-2019" будуть оголошені 24 лютого в Лос-Анджелесі в театрі "Долбі".

Додамо, "Оскар-2019" залишився без ведучого через те, що актор Кевін Харт відмовився вести церемонію через гучний скандал, в якому він опинився після некоректних твіттів в сторону представників ЛГБТ-спільноти. Харт приніс свої вибачення тим, кому "завдав болю", зазначивши, що його "мета - об'єднати людей, а не віддаляти їх один від одного".

Нагадаємо, серед претендентів на отримання "Оскара-2019" в номінації "Кращий актор" будуть змагатися Крістіан Бейл і Бредлі Купер, а перемогу в категорії "Краща актриса" моуть отримати Леді Гага, Гленн Клоуз та Олівія Колман. "Кращим фільмом" може стати "Чорна пантера" або "Богемська рапсодія".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фільм про Україну увійшов в шорт-лист премії американської кіноакадемії "Оскар" в 2019 році. Стрічка має назву "Віддалений гавкіт собак" (The Distant Barking of Dogs) і розповідає про 10-річного хлопчика Олежика, котрий росте на Донбасі під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?