Нацвідбір на "Євробачення-2019": українці в захваті від пісні тріо Freedom jazz
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нацвідбір на "Євробачення-2019": українці в захваті від пісні тріо Freedom jazz

Нацвідбір на "Євробачення-2019": українці в захваті від пісні тріо Freedom jazz
Джерело:  online.ua

Українці готуються до Національного відбору на "Євробачення-2019", перший півфінал якого відбудеться 9 лютого, а другий пройде 16 лютого. Учасники Нацвідбору, які боротимуться за право представляти Україну на міжнародному вокальному конкурсі, в той же час активно презентують свої пісні. 6 лютого свою пісню на Нацвідбір представили вокалістки тріо Freedom jazz, яка привела у захват шанувальників, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми такі щасливі нарешті поділитися з вами нашим прекрасним витвором! CUPIDON, який ми представимо на нацвідборі на Євробачення - випурхнув у світ на своїх білосніжних крилах з повною обоймою стріл любові! Так що, відкривайте швидше йому свої серця і вушка!", - йдеться в повідомленні тріо Freedom jazz в соцмережі.

Українцям сподобалася композиція. Вони активно коментують її в мережі, вважаючи, що пісня Freedom jazz гідна перемоги.

"Пісня чудова! Фінал однозначно!!! І перемогою тут пахне!", "Дівчата круті! Гідна заявка!", "Одна з найкращих пісень на Євробачення-2019", - пишуть користувачі мережі.

Раніше свою пісню на Нацвідбір представив учасник KHAYAT. Композиція під назвою Ever також сподобалася українцям. Вони активно коментують її в мережі.

"Для мене ця пісня фаворит на Нацвідборі! Незвичайна, душевна і магічна","На тлі інших учасників ця пісня виглядає цікаво","Це звучить незвично, мені подобається. Одна з найбільш цікавих заявок на відбір в цьому році","Пісня - вогонь! Бажаю перемоги", - пишуть українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що букмекери вже зробили перші прогнози щодо переможця Нацвідбору України на "Євробачення-2019".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?