Штаб ООС: бойовики на Донбасі знову зазнали втрат
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС: бойовики на Донбасі знову зазнали втрат

Штаб ООС: бойовики на Донбасі знову зазнали втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Минулої доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі селища Лебединське, з гранатометів - в районі населеного пункту Павлопіль.

Із мінометів калібру 82 мм - в районі населеного пункту Піски, з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі селища Водяне", - підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли українські позиції: двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі селища Кримське, з автоматичних гранатометів - в районі Хутора Вільний, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі селища Південне.

"За даними розвідки, 6 лютого, двох окупантів знищено та один отримав поранення. Також знищено вантажівку російсько-окупаційних військ марки "УРАЛ". Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - йдеться у звіті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в ОБСЄ повідомили про новий мирний план по Донбасу, який повинен замінити Мінські домовленості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?