У робота Софії з'явилася менша сестра - вражаюче відео
Категорія
Технології
Дата публікації

У робота Софії з'явилася менша сестра - вражаюче відео

У робота Софії з'явилася менша сестра - вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Компанія Hanson Robotics представила сестру найрозумнішого робота у світі Софії. Розробку теж назвали Софія. Вона створена спеціально для розваг та навчання дітей віком 7-13 років, передає ONLINE.UA з посиланням на Kickstarter.

Зазначається, що Маленька Софія має "зріст" 35 сантиметрів та може ходити, розмовляти, співати, грати в ігри і, як і її старша сестра, розповідати жарти.

"Із власним програмним забезпеченням та підключенням до бази підручників Академії AI Hanson, вона – унікальний супутник для дітей. Розробники переконані, що Маленька Софія надихатиме дітей на навчання через безпечний та інтерактивний досвід взаємодії із роботом", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що над Маленькою Софією працювала велика команда інженерів, вчених, робототехніків, виробників іграшок, розробників персонажів, дизайнерів та експертів із розвитку штучного інтелекту. До слова, багато із них допомагали в розробці робота Софії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше робот Софія в ефірі одного з українських телеканалів відповіла на запитання, що вона думає про президента Росії Володимира Путіна і як ставиться до бога. Софія зізналася, що з очільником Кремля поки не знайома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?