"Це просто пекло": відомий політик шокував відвертим зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це просто пекло": відомий політик шокував відвертим зізнанням

"Це просто пекло": відомий політик шокував відвертим зізнанням
Джерело:  online.ua

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер описав свою роботу словом "пекло". Так він відреагував наполеміку, викликану заявою президента Європейської ради Дональда Туска про прихильників виходу Великої Британії з ЄС, які не підготували план для реалізації цієї ідеї, передає ONLINE.UA з посиланням на Politico.

Зазначимо, що Туск під час прес-конференції разом з ірландським прем'єр-міністром Лео Варадкаром заявив:

 "Мені цікаво, як виглядає це особливе місце в пеклі для тих, хто просував Brexit, навіть не накидавши плану, як його безпечно виконати".

Представник британської прем'єрки Терези Мей сказав журналістам: "Це питання до Дональда Туска, чи вважає він використання такої мови корисним". Водночас Семмі Вілсон, представник Демократичної юніоністської партії, називав Туска "диявольським євроманіяком, що розмахує тризубцем".

 Юнкер вперше відповів на питання про те, як він відреагував на слова Туска.

 "Я менше католицький, ніж мій добрий друг Дональд. Він твердо вірить в небеса і навпаки в пекло. Я вірю в небеса, і я ніколи не бачив пекла, крім того часу, коли я робив тут свою роботу. Це просто пекло".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поведінку і дії Юнкера останнім часом критикують у багатьох країнах. Зокрема,  міністерка праці і пенсійного забезпечення Великої Британії Ембер Радд назвала президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера "жахливим".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?