"Бляяяя!": Луценко вилаялася з трибуни Верховної Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

"Бляяяя!": Луценко вилаялася з трибуни Верховної Ради

"Бляяяя!": Луценко вилаялася з трибуни Верховної Ради
Джерело:  online.ua

Представниця президента Ірина Луценко вилаялася з трибуни Верховної Ради, коли переплутала матеріали доповідей. Луценко мала доповідати щодо перейменування Дніпропетровської області, але, вийшовши на трибуну, почала доповідь про спостерігачів від Росії і підготовку втручання у вибори президента, передає ONLINE.UA.

Коли спікер ВР Андрій Парубій зупинив її і відзначив, що вона доповідає не те, Луценко повернулася до мікрофона і сказала:

"Бляяя! Вибачте, будь ласка. Зараз візьму матеріали. Вибачте, будь ласка".

Парубій закликав колег зрозуміти Луценко, бо "всі перебувають у стані високої напруженості, приймають важливі рішення, а пані Ірина має низку законопроектів до доповіді".

Після цього Луценко знов вийшла на трибуну і почала доповідь щодо законопроекту про перейменування Дніпропетровської області.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представниця українського лідера у Верховній Раді Ірина Луценко вважає, що колишній президент Віктор Янукович отримав досить легкий вирок.  Депутатка наголосила, що очікувала більш суворого вироку.  Окрім того, вона надіється, що в українських судах будуть розглядатися "і інші судові позови, і інші звинувачення" на адресу Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?