"Це неможливо!": Меган Маркл знову шокувала громадськість
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Це неможливо!": Меган Маркл знову шокувала громадськість

"Це неможливо!": Меган Маркл знову шокувала громадськість
Джерело:  online.ua

Чарівна Меган Маркл не втомлюється дивувати своїх шанувальників стильними та розкішними образами. Так, нещодавно герцогиня разом із принцом Гаррі відвідала церемонію Endeavour Fund, для якого вона обрала класичне, проте дуже стильне вбрання, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Вказано, що в місті Ковентрі, що в центральній частині Великобританії, відбувся традиційний урочистий вечір під назвою Endeavour Fund Awards. На важливій церемонії присутні вшановували пам'ять англійських військовослужбовців.

"Особливими гостями благодійного вечора стали принц Гаррі і Меган Маркл, які також відвідували церемонію у 2018 році. Для світського виходу, метою якого було вшанувати історію своєї країни, герцогиня обрала максимально класичний і стриманий образ, однак без родзинки не обійшлося.Вагітна Меган Маркл одягнула білу сорочку з рукавом до ліктя від улюбленого бренду Givenchу, елегантність якої підкреслила довга чорна спідниця з високою талією від тої ж самої марки. Особливістю її була велика розпірка, завдяки якій 37-річна дружина принца Гаррі продемонструвала свої стрункі ніжки", - сказано в повідомленні.

Шанувальники герцогині не можуть зрозуміти, як їй вдається залишатися в такій чудовій фізичній формі навіть під час вагітності.

"Це просто неможливо! я за період вагітності набрала 20 кілограмів, а Меган, здається, навіть трохи схудла; вона як завжди на висоті; дуже вишуканий наряд - так тримати; кожна вагітна жінка - красуня", - пишуть користувачі соцмережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі під час урочистого обіду з приводу виходу кулінарної книги Меган Маркл кілька разів курйозно відзначився, що потрапило в кадр папараці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?