"Найкрасивіша жінка планети": фанати нахвалюють нову чуттєву фотосесію Моніки Беллуччі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Найкрасивіша жінка планети": фанати нахвалюють нову чуттєву фотосесію Моніки Беллуччі

"Найкрасивіша жінка планети": фанати нахвалюють нову чуттєву фотосесію Моніки Беллуччі
Джерело:  online.ua

Секс-символ цілої епохи, відома 54-річна італійська акторка Моніка Беллуччі знялася у чуттєвій фотосесії для польського журналу "Uroda Życia" ("Краса життя"). Неймовірну світлину, яка прикрасила обкладинку, видання опублікувало на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На чорно-білому знімку акторка позує у блузі у смужку. Її образ завершує традиційний для Моніки макіяж з акцентом на очах. В інтерв'ю журналу Беллуччі заявила, що не потрібно приховувати свій вік, соромитися своїх бажань бути відомою, сексуальною, досягати нових кар'єрних вершин, любити і насолоджуватися сексом.

Фанати відомої акторки зазначають, що її вік - це просто цифри, адже виглядає вона завжди молодою та неймовірно привабливою

"Моніка - найкрасивіша жінка планети; гадаю, і в 74 роки вона буде продовжувати балувати нас такими шикарними фото; ох, ці очі - в них можна втонути; ніжна і пристрастна одночасно", - пишуть шанувальники Моніки в коментарях до фото.

Як повідомляв  ONLINE.UA, головна красуня італійського кінематографу Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років. Фото за лічені години стало хітом мережі, адже відома акторка доволі довго не афішувала своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?