Подруги Меган Маркл розповіли неочікувані факти про життя герцогині
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Подруги Меган Маркл розповіли неочікувані факти про життя герцогині

Подруги Меган Маркл розповіли неочікувані факти про життя герцогині
Джерело:  online.ua

П'ять подруг дружини принца Гаррі дали відверте інтерв'ю, у якому заявили, що Меган Маркл "змушена сидіти і мовчки терпіти брехню", яку поширюють про неї британські таблоїди. Зокрема, вони зазначили, що герцогиня стала жертвою глобального цькування, передає  ONLINE.UA з посиланням на People.

Подруги Меган запевняють, що Маркл не розривала відносини з батьком Томасом, як стверджує він сам і його старша дочка Саманта. Що цікаво, після весілля дружина принца Гаррі написала йому лист і попросила припинити ганьбити її у ЗМІ. У відповідь чоловік лише попросив дочку зробити з ним фотосесію.

"Вони також намагалися продемонструвати все так, ніби Меган посварилася зі своїми сестрою і братом. Це абсолютна неправда", – заявили друзі Меган.

Окрім того, друзі розповіли, що сприйняття способу життя Меган і Гаррі і реальність – це дві різні речі. Вони додали, що герцогиня кожного дня сама готує для себе і для чоловіка.

"Нещодавно ми провели декілька днів разом. Її чоловік поїхав з міста. У кімнаті, яку вона для мене приготувала, була запалена свічка у ліжку, капці і халат. Ми в будинку були тільки вдвох. Це був наш час. Вона готувала чудову їжу. Робила чай кожен день. На вулиці був дощ і бруд, тому собаки бруднилися, і вона витирала їх рушниками. Як сильно вона любить своїх тварин... Як сильно любить своїх друзів... Як вона любить годувати тебе, піклуватися про тебе. Нічого з цього не змінилося", - каже подружка Меган.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що принц Гаррі насмішив курйозною витівкою в перший день турне по країнах Співдружності націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?