В Росії застрелили відомого боксера
Категорія
Спорт
Дата публікації

В Росії застрелили відомого боксера

В Росії застрелили відомого боксера
Джерело:  online.ua

7 лютого в Бєлгороді був убитий професійний боксер, переможець першості Росії Олександр Костромін. Вказано, що тіло спортсмена з вогнепальним пораненням було знайдено недалеко від його будинку.

Про це повідомили в Слідчому управлінні СК РФ по Бєлгородській області, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Тіло Костроміна з вогнепальним пораненням було виявлено в четвер увечері недалеко від будинку, де він проживав. На даний момент на місці працює оперативно-слідча група", – розповіли у відомстві.

Олександру Костроміну 9 лютого мало виповнитися 30 років. Він виступав у ваговій категорії до 80 кг. Свій перший серйозний бій спортсмен провів в 2005 році, ставши переможцем першості Росії. У 2014 році взяв "золото" міжнародного турніру з боксу в Криму.

Костромін провів на професійному рингу три бої, і всі виграв. 16 лютого мав відбутися четвертий – в Ризі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова. 30-річна жінка, яка перемогла на конкурсі Miss Universe Beauty — 2018 у номінації "Missis World", загинула на місці події в момент зіткнення авто зі стіною, що огороджує кладовище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?