Найгірше вже точно позаду: Порошенко виступив з гучною заявою про економіку України
Категорія
Україна
Дата публікації

Найгірше вже точно позаду: Порошенко виступив з гучною заявою про економіку України

Найгірше вже точно позаду: Порошенко виступив з гучною заявою про економіку України
Джерело:  online.ua

Криза в Україні, викликана війною, економічною агресією і блокадою з боку Росії, відступає, а для країни відкриваються можливості для відновлення рівня життя.

Про це заявив президент України Петро Порошенко на форумі "Відкритий діалог", який проходить 9 лютого в Києві, сообащет ONLINE.UA.

"Кожна людина повинна власною кишенею відчути, що найгірше вже точно позаду, а країна йде вперед та її економіка розвивається", - заявив Порошенко.

Він зазначив, що в 2020 році в Україні очікуються масштабні інвестиції в економіку, що вже в 2021-22 роках відчують українці за рахунок підвищення пенсій і соціальних виплат. Порошенко підкреслив, що ще 2-3 роки тому ці слова про економіку України виглядалі б як брехня. Але на сьогоднішній день, за його твердженням, план економічного зростання України став реальністю.

Він також заявив, що тільки повномасштабне членство в ЄС і НАТО повністю гарантує державну незалежність України. Порошенко розраховує, що вже в 2023 році Україна подасть заявку на вступ до ЄС і отримає План дій для членства в НАТО.

"Тільки повномасштабне членство в ЄС і НАТО остаточно і безповоротно гарантує нашу державну незалежність, нашу національну безпеку. Але не тільки незалежність, не тільки безпеку, але свободу і добробут", - сказав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявляв, що Україна має 5 головних напрямків, за якими буде відбуватися економічне зростання держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?