У Росії пригрозили США великою ядерною війною
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пригрозили США великою ядерною війною

У Росії пригрозили США великою ядерною війною
Джерело:  online.ua

Заяви глави ВМС США Джона Річардсона про необхідність перейти до наступу на Росію і Китай загрожують тяжкими наслідками. У Раді Федерації здивувалися, що військовий, який займає один з ключових постів в армії США, робить такі заклики.

Про це заявив член Комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку політика в соцмережі.

Клінцевіч зухвало відповів американському адміралу, що призвав США вдарити першими по Росії. Він вважає ці погрози безвідповідальними з боку Річардсона.

"Ми живемо в одному крихкому будинку, і будь-який авантюрний, будь-який безвідповідальний крок по його розбудові, по зміні балансу сил, загрожує найважчими наслідками для самого будинку. І, будь ласка, забудьте про Азовське море. Такої фігури, якщо слідом за керівником військово-морськими операціями ВМС США адміралом Джоном Ричардсоном скористатися шаховою термінологією, взагалі немає в арсеналі американської політики", - написав Клінцевич.

Клінцевича підтримав і сенатор Олег Морозов. Він вважає, що "наступ" проти Росії загрожує великою війною з застосуванням ядерної зброї.

"Натиснути", "вдарити першими" - це по суті війна. Причому без видимих причин. Бо на тлі військової активності США і НАТО наші дії виглядають як мінімальна самооборона", - заявив Морозов.

Сенатор сподівається, що в США Річардсона не почують ті, "у кого в руках реальна кнопка війни". В іншому випадку, за словами Морозова, Росія буде змушена відповідати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США пригрозили ударом по Росії в деяких регіонах, де Москва наростила військово-морську присутність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?