Помер відомий український журналіст
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий український журналіст

Помер відомий український журналіст
Джерело:  online.ua

8 лютого в Києві помер відомий журналіст Олег Нипадимка. Він був засновником газети "Сегодня". Причиною смерті Нипадимки стала зупинка серця.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення його дружини в соцмережі.

Друзі та колеги журналіста не можуть повірити в його раптову смерть. Вони пишуть, що смерть Олега стала гіркою і непоправною втратою для всієї журналістської спільноти України.

Про смерть Олега Нипадимки в мережі також повідомила його колега Наталя Влащенко. Вона написала, що газета "Сегодня", натхненником і першим редактором якої був Олег Нипадимка, була кращою за всю історію газетної журналістики.

Нагадаємо, Олег Нипадимка народився в січні 1958 року. Він працював в таких виданнях, як "Рабочая газета", газета "Фінансова Україна", газета "Всеукраїнські відомості", МП "Столиця", газета "Киевские Ведомости". У 1997 році Нипадимка заснував газету "Сегодня" та став її головним редактором. У наступному році отримав звання Заслужений журналіст України. Після звільнення з газети "Сегодня" Нипадимка заснував ще один популярний проект - газету "Новая". Через брак фінансування вона проіснувала недовго.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 25 січня в Києві помер журналіст Микола Бабич, який був заступником керівника економічних новин УНІАН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?