В Україні стартує Нацвідбір на "Євробачення-2019": хто виступить в першому півфіналі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україні стартує Нацвідбір на "Євробачення-2019": хто виступить в першому півфіналі

В Україні стартує Нацвідбір на "Євробачення-2019": хто виступить в першому півфіналі
Джерело:  online.ua

9 лютого в Україні стартує перший півфінал Національного відбору на "Євробачення-2019". У ньому візьмуть участь 8 учасників, які боротимуться за право представляти Україну на міжнародному вокальному конкурсі. Пряма трансляція конкурсу буде проходити на телеканалах СТБ та "UA: Перший", повідомляє ONLINE.UA.

За результатами жеребкування, в першому півфіналі Нацвідбору на "Євробачення-2019" в Україні виступлять: The Hypnotunez, Letay, Vera Kekelia, "ЦеШо"/TseSho, Yuko, Maruv, Brunettes Shoot Blondes і Bahroma. Ведучим Нацвідбору, за традицією, буде Сергій Притула, а суддями конкурсу - Андрій Данилко, Джамала і фронтмен групи The Maneken Євген Філатов.

Як голосувати за учасників Нацвідбору на "Євробачення-2019"

Правила визначення фіналістів Нацвідбору в Україні залишилось незмінними. Після того, як всі учасники першого півфіналу виступлять зі своїми авторськими піснями, ведучий оголосить про початок смс-голосування, а тим часом виступи учасників будуть оцінювати члени журі.

Результати глядацького голосування підсумовуються до результатів голосування суддів, після чого обчислюється загальний бал. За підсумками голосування три учасники першого півфіналу отримають путівку в фінал, який відбудеться 23 лютого.

Перший півфінал Нацвідбору на "Євробачення-2019": пісні учасників

У першому півфіналі Нацвідбору за право представляти Україну на "Євробаченні-2019" будуть учасники групи The Hypnotunez. Вони підготували пісню Hey, яка поєднує в собі суміш джазу, свінгу та рокерского настрою.

Також на сцені Нацвідбору в першому півфіналі виступить фіналістка "Голосу країни - 7" Віра Кекелія.

Вдруге боротися за право брати участь в Євробаченні буде група Letay. Її учасники вже брали участь в Нацвідборі два роки тому, але тоді посіли останнє місце в півфіналі.

Дует Yuko візьме участь в першому півфіналі Нацвідбору з українською піснею Galyna Gyliala.

Одним з найбільш неординарних колективів Нацвідбору в 2019 році стане театрально-музичний проект "ЦеШо" Влада Троїцького. Учасник колективу виконають саркастичний трек Hate.

Учасником першого півфіналу також стане група Brunettes Shoot Blondes. Учасники колективу пообіцяли шанувальникам вогненний номер.

Фавориткою Нацвідбору України на "Євробачення-2019" є співачка Maruv (Анна Корсун). Вона замінила Tayanna, яка відмовилася брати участь в Нацвідборі. Maruv буде боротися за право поїхати в Тель-Авів з піснею Siren Song.

Група Bahroma, яка дійшла до фіналу Нацвідбору в 2011 році, знову вирішила взяти участь в боротьбі за право представляти Україну на "Євробаченні". Колектив представить пісню українською мовою "Назавжди".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що дівчата з тріо Freedom jazz представили свою пісню на Нацвідбір. Вони виступлять з нею в другому півфіналі, який відбудеться 16 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?