Ватажок "ДНР" видав указ щодо президентських виборів в Україні: фото "секретного" документа
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок "ДНР" видав указ щодо президентських виборів в Україні: фото "секретного" документа

Ватажок "ДНР" видав указ щодо президентських виборів в Україні: фото "секретного" документа
Джерело:  online.ua

Кремль веде потужну пропагандистську програму на територіях ОРДЛО перед президентськими виборами в Україні. Це підтверджує "секретний" указ ватажка так званої "ДНР" Дениса Пушиліна, який потрапив в мережу.

Фото указу Пушиліна щодо виборів в Україні оприлюднив у Facebook офіцер ЗСУ з позивним "Нічний Сталкер", повідомляє ONLINE.UA.

У його повідомленні сказано, що "секретний" указ Пушиліна в черговий раз підтверджує тезу про те, що "РФ і недореспублікі згодні на будь-якого президента України, крім чинного". Зокрема, в указі Пушилін вимагає "забезпечити цілеспрямовану роботу по інформаційнм вкиданням з підписом конкретно зазначених посадових осіб ЗСУ", роблячи при цьому основний упор на нібито невдоволення особового складу політикою, яку проводить чинний президент України, і категорична відмова голосувати за нього на майбутніх виборах .

У своєму указі Пушилін наказав брати приклад з якогось документу "заступника начальника управління народної міліції ДНР" Едуарда Басуріна по дискредитації полковника ЗСУ, а йому "за творчий підхід" виніс заохочення у вигляді грошової премії в розмірі 3 окладів місячного грошового утримання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова Служби зовнішньої розвідки Єгор Божок повідомляє, що влада РФ додатково виділила своїм спецслужбам 350 мільйонів доларів для реалізації підривної діяльності в Україні в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?