"Поранений ведмідь, який просто кидається": адмірал ВМС США про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

"Поранений ведмідь, який просто кидається": адмірал ВМС США про Росію

"Поранений ведмідь, який просто кидається": адмірал ВМС США про Росію
Джерело:  Голос Америки

Росія схожа на "пораненого ведмедя, який просто кидається" на демократичні інтереси в Венесуелі. США не повинні виключати ризики того, що Путін зважиться на військову операцію в цій країні.

Про це заявив новий голова об'єднання командування збройних сил США в зоні Центральної і Південної Америки Крейг Фаллер в інтерв'ю Голосу Америки, передає ONLINE.UA.

Адмірал не став прогнозувати дії Росії в Венесуелі. Він підкреслює, що аналізуючи те, що Москва зробила в Сирії, потрібно бути готовими до того, що це знову станеться в майбутньому.

Фаллер підкреслив, що в "недемократичних" країнах регіону, таких як Куба, Венесуела і Нікарагуа спостерігається вплив Росії і Китаю. При цьому Китай він назвав "економічною силою", яка "не грає за прийнятими правилами".

Представник збройних сил США не став відповідати, чи має намір Вашингтон відправляти американських військових до Венесуели. Він лише зазначив, що Білий дім фокусується насамперед на підтримці політичного та дипломатичного вирішення конфлікту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія підготувала відповідь США в Радбезі ООН по Венесуелі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?